Ruilen en retourneren

Ben u niet tevreden met uw aankoop? Bij Bouwmaterialen Zeeland kunt u een artikel binnen 14 dagen ruilen of retour sturen.

U kunt gebruik maken van uw herroepingsrecht van onbeschadigde en ongebruikte artikelen. De omruilgarantie bedraagt veertien dagen na ontvangst van uw bestelling. Het product dient dan wel in een zo oorspronkelijk mogelijke staat, ongebruikt en onbeschadigd te zijn en indien mogelijk in originele verpakking geretourneerd te worden.

U dient een retournering op grond van het Herroepingrecht altijd aan ons te melden via email aan info@bouwmaterialenzeeland.nl.

Niet aangemelde retourneringen worden niet geaccepteerd.

Wanneer u een product wilt ruilen of geld terug, dient u binnen 14 dagen de producten terug te sturen naar een door ons nader op te geven adres daar het hier om zeer zware en grote producten gaat.

Bij omruiling en retourzending zijn de kosten voor uw eigen rekening!

Het bedrag welke betaald is voor het geretourneerde artikel wordt binnen 30 dagen aan u terugbetaald.

Let op: Wanneer wij retourzendingen ontvangen die uitgesloten zijn van herroepingsrecht kunnen wij deze niet vergoeden!

Klachten

Voor klachten over bestellingen, betalingen, retouren, garanties e.d. kunt u een email sturen naar: info@bouwmaterialenzeeland.nl. Binnen 3 werkdagen ontvangt u van ons een terugkoppeling op uw klacht hetzij per mail hetzij per telefoon. Uiteraard streven wij er ook naar om uw klacht in 7 werkdagen om te lossen. Verder willen u graag wijzen op de onze algemene voorwaarden.

Download hier het retourformulier.


Nijverheidsstraat 35
4458 AV 's-Heer Arendskerke

0113 563 700
info@bouwmaterialenzeeland.nl

Wij zijn FSC en PEFC gecertificeerd
SCS-COC-000652-RK
SCS-PEFC-COC-000652-IP