Binnenmuurstenen

Bent u op zoek naar stenen voor een binnenmuur? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.


In ons assortiment vindt u cellenbeton, snelbouwsteen, kalkzandsteen en gipsblokken.


Snelbouwstenen zijn bouwblokken van groot formaat die bedoeld zijn om achteraf te bepleisteren. Afhankelijk of het een dragende muur wordt, kunt u kiezen uit verschillende diktes. Voor een dragende muur moet de steen minimaal 14 cm dik zijn.


Cellenbetonblokken isoleren uitstekend. Deze blokken worden ook wel gasbeton genoemd. Cellenbeton is geschikt voor niet dragende muren. Deze blokken zijn relatief licht van gewicht. Cellenbetonblokken kunnen verzaagd worden, waardoor de verwerkingssnelheid hoog ligt.


Gipsblokken worden gemaakt van rookgasgips en water. Gipsblokken zijn geschikt voor niet-dragende muren en scheidingswanden. Gipsblokken hebben een mes- en groef verbinding, waardoor de blokken perfect in elkaar passen.


Kalkzandsteen is makkelijk te verwerken. Het kan gemetseld of gelijmd worden. Kalkzandsteen wordt gemaakt door zand, kalk en water onder druk in de goede vorm te persen. Kalkzandsteen kan voor zowel dragende als niet-dragende muren gebruikt worden. Een muur van kalkzandsteen heeft een warmteregulerend effect. Doordat de steen ook akoestisch isoleert, is het zeer geschikt voor garages en bijgebouwen.

De genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Nijverheidsstraat 35
4458 AV 's-Heer Arendskerke

0113 563 700
info@bouwmaterialenzeeland.nl

Wij zijn FSC en PEFC gecertificeerd
SCS-COC-000652-RK
SCS-PEFC-COC-000652-IP